Prémium Plus **** szoba

A szálloda második emeletén található új Prémium Plus szobák 29 négyzetméter alapterületűek, a Zempléni-hegységre vagy a történelmi várnegyedre néznek, továbbá mindegyik szobához tartozik erkély.

A Prémium Plus szobákban visszaköszönnek a különleges, lécezett falfelületek, emellett a drapp tónusok teremtenek pihentető hangulatot, amik a JAB Anstoetz egyszínű szőnyegein és világos drapp blackout függönyein egyaránt megjelennek.

A belsőépítészeti koncepció megálmodásakor a falfelületek különleges kialakítása mellett mindenekelőtt a színben és formában a térhez leginkább igazodó bútorok elhelyezésére fektettük a hangsúlyt. Ennek eredményeként a kifinomult ízlés magas fokú funkcionalitással, a modern belső tér elegáns térfelhasználással párosul.

Modern, letisztult stílusúak az új fürdőszobák, ahol a szaniterekhez világos tónusú tölgyfa felületeket és hidegburkolatokat társítottunk. Az exklúzív fürdőszobával kialakított Prémium Plus szobák minden igényt kielégítő, modern berendezése tökéletesen szolgálja a kényelmet és a pihenést. A tökéletes alvást prémium Billerbeck ágy és matrac biztosítja (200 x 180 cm). A szobák klíma berendezéssel, 139 cm-es 4K felbontású LED smart-tévével, telefonnal, minibárral, Wi-Fi elérhetőséggel és széffel rendelkeznek.

Mivel fokozzák a tökéletes kikapcsolódás élményét Prémium Plus szobáink?

  • Nespresso kávégép és vízforraló található a szobában, tea bekészítéssel és eredeti Nespresso Firenze Arpeggio és Nespresso Róma kávé kapszulával.
  • Modern, letisztult stílusúak az új fürdőszobák, ahol a szaniterekhez világos tónusú tölgyfa felületeket és hidegburkolatokat társítottunk.
  • Az exkluzív fürdőszobával kialakított Prémium Plus szobák minden igényt kielégítő, modern berendezése tökéletesen szolgálja a kényelmet és a pihenést.

Prémium Plus **** szoba

Foglaljon online!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés