Szolgáltatások

Szállodai szolgáltatások

A 48 szobás teljesen megújult Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa ****superior szálloda a város központjában kínál tökéletes kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget, csupán pár perc sétára a sárospataki Rákóczi-vártól és a Bazilikától.

A belsőépítészeti koncepció megálmodásakor a falfelületek különleges kialakítása mellett mindenekelőtt a színben és formában a térhez leginkább igazodó bútorok elhelyezésére fektettük a hangsúlyt. Ennek eredményeként a kifinomult ízlés magas fokú funkcionalitással, a modern belső tér elegáns térfelhasználással párosul.

Szállodai szolgáltatások Szállodai szolgáltatások
Étterem Étterem

Étterem

A szálloda földszintjén található légkondicionált étterem a környékre jellemző, modern irányzatú ételkínálattal 170 fő egyidejű étkezését teszi lehetővé. Tökéletes helyszín esküvők, bálok és gálavacsorák lebonyolításához.

Az étterem kínálata a hagyományos magyar konyha és a korszerű táplálkozás elemeit elegyíti. A Hotel Bodrog konyhája a legmodernebb konyhatechnológiai berendezésekkel felszerelt, ezáltal a tradicionális és a környékre jellemző ételspecialitásokat a modern ételkészítési trendeknek megfelelően készítik el a séf irányításával a szakácsok. Legyen szó akár egy költséghatékony céges vacsoráról vagy egy exkluzív borbemutatóval egybekötött gálavacsoráról, esetleg egy több száz fős esküvőről: menüsorainkat vendégeink ízlésvilágának és elképzeléseinek megfelelően alakítjuk ki a modern gasztronómia elvárásainak megfelelően, a megjelölt költségkerethez igazítva.

Héliosz Terasz - a bor és a görög gasztronómia varázsa

Héliosz - a mindent látó fényes Nap istene a görög mitológiában. Az új gasztró terasz megálmodásakor a felkelő nap látványa és a természettel teljesen egybenyitható terek varázsa lebegett a szemeink előtt.

Szeretettel várjuk vendégeinket szállodánk új gasztró teraszán!

A Héliosz Terasz a hotel melletti teljesen megújult díszparkra néz, ezért a vendégek egyik kedvenc tartózkodási helye. A modern, motorosan teljesen nyitható tetőnek és eltolható üvegfalaknak köszönhetően egész évben élvezhető a belváros csodás panorámája a Bazilika látványával. Széles italválasztékkal, valamint a görög gasztronómiára jellemző ételspecialitásokkal várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján.

>> Étlap és itallap <<

Héliosz Terasz - a bor és a görög gasztronómia varázsa Héliosz Terasz - a bor és a görög gasztronómia varázsa
Wellness szolgáltatások Wellness szolgáltatások

Wellness szolgáltatások

Mindannyian keressük az egészség, a boldogság és a szépség forrását. Ha ezen elixírrel nem is szolgálhatunk, de a vadonatúj ELIX wellness részlegünk minden szolgáltatásának megalkotásakor ezen szempontokat tartottuk a legfontosabbnak. A különleges hangulatú, a legmodernebb Cybex és Precor funkcionális edzőgépekkel berendezett fitness terem tökéletes lehetőséget kínál a fitt élethez, ezáltal az egészséghez. A kényeztető wellness szolgáltatások örömöt csalnak vendégeink arcára, szaunáink és masszázs kezeléseink pedig garantálják szépségünk megőrzését.

Wellness és fitness ajánlataink középpontjában a relaxáció, a revitalizálás, a megelőzés áll. Elsősorban azoknak ajánljuk wellness csomagjainkat, akiknek fontos az egészségük.

Konferenciák (szervezés, lebonyolítás)

A Bodrog Wellness Szállodában elegáns környezet, magas színvonalú kiszolgálás, hozzáértő szakemberek várják vendégeinket. Kollégáink segítenek a rendezvények és konferenciák teljes körű megszervezésében és lebonyolításában, különös figyelmet fordítva vendégeink elképzeléseire és igényeire.

Konferenciatermünk 60 fő befogadására alkalmas, természetes fénnyel megvilágított, légkondicionált és sötétíthető. Felszereltség: internet csatlakozás, beépített vetítővászon, tolmácsfülke, projektor, flip-chart, írásvetítő és hangosítás.

Konferenciák (szervezés, lebonyolítás) Konferenciák (szervezés, lebonyolítás)