Superior **** szoba

A harmadik emeleten elhelyezkedő új Superior szobákban a kétlépcsős dobogó hangsúlyozza a szoba indusztriális jegyeit, melyet a mennyezet faborítása és a foteleken megjelenő sárga kárpit emel ki.

A 25 négyzetméter alapterületű, panorámás kilátással rendelkező szobák a Zempléni-hegységre vagy a történelmi várnegyedre néznek. A belsőépítészeti koncepció megálmodásakor a fal-, padló- és mennyezeti felületek különleges kialakítása mellett mindenekelőtt a színben és formában a térhez leginkább igazodó bútorok elhelyezésére fektettük a hangsúlyt. A tökéletes alvást prémium Billerbeck ágy és matrac biztosítja (200 x 180 cm).

A zuhanykabinos fürdőszobával kialakított Superior szobák minden igényt kielégítő, modern és exkluzív berendezése tökéletesen szolgálja a kényelmet és a pihenést. A szobák klíma berendezéssel, 109 cm-es 4K felbontású LED smart-tévével, telefonnal, minibárral, Wi-Fi elérhetőséggel és széffel rendelkeznek.

Superior **** szoba

Prémium **** szoba

Prémium **** szoba

A szálloda második emeletén található új Prémium szobák 29 négyzetméter alapterületűek, a Zempléni-hegységre vagy a történelmi várnegyedre néznek, továbbá mindegyik szobához tartozik erkély.

A belsőépítészeti koncepció megálmodásakor a falfelületek különleges kialakítása mellett mindenekelőtt a színben és formában a térhez leginkább igazodó bútorok elhelyezésére fektettük a hangsúlyt, melyet az egyedileg tervezett mintájú padlószőnyeg emel ki. Ennek eredményeként a kifinomult ízlés magas fokú funkcionalitással, a modern belső tér elegáns térfelhasználással párosul. A tökéletes alvást prémium Billerbeck ágy és matrac biztosítja (200 x 180 cm).

A zuhanyzós fürdőszobás Prémium szobák minden igényt kielégítő, modern berendezése tökéletesen szolgálja a kényelmet és a pihenést. A szobák klíma berendezéssel, 139 cm-es 4K felbontású LED smart-tévével, telefonnal, minibárral, Wi-Fi elérhetőséggel és széffel rendelkeznek.

Prémium Elegance **** szoba

Az új Prémium Elegance szobák 29 négyzetméter alapterületűek, a Zempléni-hegységre vagy a történelmi várnegyedre néznek, továbbá mindegyik szobához tartozik erkély. Az első emeleti Prémium Elegance szobák főszereplői a minőségi textíliák: a JAB Anstoetz kárpitjai jelennek meg ágyvégként, továbbá a díszpárnák és az ágysálak finom anyagai, valamint az egyedi padlószőnyeg lenyűgöző eleganciát teremt.

A modern belső tér elegáns térfelhasználással párosul, nemes kárpitok, tükör felületek és dizájner bútorok járulnak hozzá a tökéletes kényelemhez. A tökéletes alvást prémium Billerbeck ágy és matrac biztosítja (200 x 180 cm).

A Prémium Elegance szobák minden igényt kielégítő, modern berendezése tökéletesen szolgálja a kényelmet és a pihenést. A szobák klíma berendezéssel, 139 cm-es 4K felbontású LED smart-tévével, telefonnal, minibárral, Wi-Fi elérhetőséggel és széffel rendelkeznek.

Igény esetén gyermekek részére 1 darab ágyazható kanapéágy áll a rendelkezésre a szobában.

Prémium Elegance **** szoba

Prémium Plus **** szoba

Prémium Plus **** szoba

A szálloda második emeletén található új Prémium Plus szobák 29 négyzetméter alapterületűek, a Zempléni-hegységre vagy a történelmi várnegyedre néznek, továbbá mindegyik szobához tartozik erkély.

A Prémium Plus szobákban visszaköszönnek a különleges, lécezett falfelületek, emellett a drapp tónusok teremtenek pihentető hangulatot, amik a JAB Anstoetz egyszínű szőnyegein és világos drapp blackout függönyein egyaránt megjelennek.

A belsőépítészeti koncepció megálmodásakor a falfelületek különleges kialakítása mellett mindenekelőtt a színben és formában a térhez leginkább igazodó bútorok elhelyezésére fektettük a hangsúlyt. Ennek eredményeként a kifinomult ízlés magas fokú funkcionalitással, a modern belső tér elegáns térfelhasználással párosul.

Modern, letisztult stílusúak az új fürdőszobák, ahol a szaniterekhez világos tónusú tölgyfa felületeket és hidegburkolatokat társítottunk. Az exklúzív fürdőszobával kialakított Prémium Plus szobák minden igényt kielégítő, modern berendezése tökéletesen szolgálja a kényelmet és a pihenést. A tökéletes alvást prémium Billerbeck ágy és matrac biztosítja (200 x 180 cm). A szobák klíma berendezéssel, 139 cm-es 4K felbontású LED smart-tévével, telefonnal, minibárral, Wi-Fi elérhetőséggel és széffel rendelkeznek.

Mivel fokozzák a tökéletes kikapcsolódás élményét Prémium Plus szobáink?

  • Nespresso kávégép és vízforraló található a szobában, tea bekészítéssel és eredeti Nespresso Firenze Arpeggio és Nespresso Róma kávé kapszulával.
  • Modern, letisztult stílusúak az új fürdőszobák, ahol a szaniterekhez világos tónusú tölgyfa felületeket és hidegburkolatokat társítottunk.
  • Az exkluzív fürdőszobával kialakított Prémium Plus szobák minden igényt kielégítő, modern berendezése tökéletesen szolgálja a kényelmet és a pihenést.

Deluxe lakosztály

A luxuslakások igényességével és maximalizmusával alkottuk meg a Deluxe Lakosztályunkat, tágas terekkel, minőségi anyagokkal és kortárs design elemekkel. Fényes felületek teremtik meg az L alakú kanapéval berendezett nappali eleganciáját, amihez nemes anyagok, egyedi falfelületek, és különleges világítás tartozik. A hálószobát textilbetétes üveg tolóajtó választja el a nappali terétől, amit a barna és szürke melegebb árnyalatai mellett modern dizájner bútorokkal rendeztünk be. A 60 négyzetméter alapterületű, két légteres lakosztály terasza a hotel előtti megújult díszparkra néz.

Az exkluzív és különleges belsőépítészeti dizájn kényezteti a szemet, továbbá maximális kényelmet biztosít. A tökéletes alvást prémium Billerbeck ágy és matrac biztosítja (200 x 180 cm). Távírányítású motorosan sötétíthető függönyök, 4K felbontású UHD televízió, valamint egyedi körkádas fürdőszoba gondoskodik a lenyűgöző hangulatról.

A térben elhelyezett fürdőkádas Deluxe Lakosztály modern berendezése tökéletesen szolgálja a kényelmet és a pihenést, melyet a luxus kategóriás francia Courréges kozmetikai fürdőszobai bekészítés is fokoz. A lakosztály klíma berendezéssel, 2 darab 147 cm-es 4K felbontású LED smart-tévével, telefonnal, extra kínálatú minibárral, Wi-Fi elérhetőséggel és laptop méretű széffel rendelkezik.

Igény esetén az ágyazható kanapé 2 kiskorú gyermek részére nyújthat kényelmes szállás lehetőséget.

Deluxe lakosztály

Foglaljon online!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés