Konferenciák

A megújult Hotel Bodrog Wellness**** észak-magyarországon igény szerint adhat otthont nagyszabású konferenciáknak, üzleti megbeszéléseknek, családi rendezvényeknek, esküvőknek.


A hotel jellegből adódóan egy helyen érhető el minden, amire egy rendezvény során, és azt követően szükség lehet. A szervezők és a résztvevők legmodernebb technikával felszerelt, természetes fénnyel rendelkező, klimatizált konferenciaterem, catering helyszínek és változatos kikapcsolódást biztosító indoor and outdoor lehetőségek (wellness, borkóstolók, bowling pálya) közül választhatnak. Az üzleti megbeszéléseket a wellness szolgáltatások és az aktív kikapcsolódás egyedi formái teszik teljessé.

 

A Bodrog Wellness Szállodában elegáns környezet, magas színvonalú kiszolgálás, hozzáértő szakemberek várják vendégeinket. Kollégáink segítenek a rendezvények és konferenciák teljes körű megszervezésében és lebonyolításában, különös figyelmet fordítva vendégeink elképzeléseire és igényeire.

 

Konferenciatermünk 60 fő befogadására alkalmas, természetes fénnyel megvilágított, légkondicionált és sötétíthető. Felszereltség: internet csatlakozás, beépített vetítővászon, tolmácsfülke, projektor, flip-chart, írásvetítő és hangosítás. A hotel közvetlen közelében 100 fő, továbbá 300 fő részére alkalmas konferencia terem áll rendelkezésre teljes catering szolgáltatásokkal.

Konferenciák Konferenciák

Ajánlatkérés