A gasztronómia új korszaka
A szálloda földszintjén található teljesen megújult éttermünk a modern gasztronómiára jellemző ételkínálattal 170 fő egyidejű étkezését teszi lehetővé. A szálloda konyhája a legmodernebb konyhatechnológiai berendezésekkel felszerelt, ezáltal a tradicionális és a környékre jellemző ételspecialitásokat a modern ételkészítési trendeknek megfelelően készítik el a séf irányításával a szakácsok. Tökéletes helyszín esküvők, bálok és gálavacsorák lebonyolításához.
Borvacsoráink keretében bemutatásra kerül Tokaj-hegyalja kiemelkedő borászatainak kínálata az ételek és borok harmóniájának bemutatása által.


Asztalfoglalás és információ
Hotel étterem terasz
A nyáron üzemelő terasz a hotel melletti díszparkra néz, ezért a vendégek kedvelt tartózkodási helye. Széles borválasztékkal, valamint helyi ételspecialitásokkal várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján.

