A gasztronómia új korszaka

 

A szálloda földszintjén található teljesen megújult éttermünk a modern gasztronómiára jellemző ételkínálattal 170 fő egyidejű étkezését teszi lehetővé. A szálloda konyhája a legmodernebb konyhatechnológiai berendezésekkel felszerelt, ezáltal a tradicionális és a környékre jellemző ételspecialitásokat a modern ételkészítési trendeknek megfelelően készítik el a séf irányításával a szakácsok. Tökéletes helyszín esküvők, bálok és gálavacsorák lebonyolításához.

Borvacsoráink keretében bemutatásra kerül Tokaj-Hegyalja kiemelkedő borászatainak kínálata az ételek és borok harmóniájának bemutatása által.

A gasztronómia új korszaka A gasztronómia új korszaka

Asztalfoglalás és információ

+36 47/311-108
+36 20/253-2390
+36 47/311-744

Menü és árlista

Étlap

Heti éttermi menü