Prémium Elegance **** szoba

Az új Prémium Elegance szobák 29 négyzetméter alapterületűek, a Zempléni-hegységre vagy a történelmi várnegyedre néznek, továbbá mindegyik szobához tartozik erkély. Az első emeleti Prémium Elegance szobák főszereplői a minőségi textíliák: a JAB Anstoetz kárpitjai jelennek meg ágyvégként, továbbá a díszpárnák és az ágysálak finom anyagai, valamint az egyedi padlószőnyeg lenyűgöző eleganciát teremt.

A modern belső tér elegáns térfelhasználással párosul, nemes kárpitok, tükör felületek és dizájner bútorok járulnak hozzá a tökéletes kényelemhez. A tökéletes alvást prémium Billerbeck ágy és matrac biztosítja (200 x 180 cm).

A Prémium Elegance szobák minden igényt kielégítő, modern berendezése tökéletesen szolgálja a kényelmet és a pihenést. A szobák klíma berendezéssel, 139 cm-es 4K felbontású LED smart-tévével, telefonnal, minibárral, Wi-Fi elérhetőséggel és széffel rendelkeznek.

Igény esetén gyermekek részére 1 darab ágyazható kanapéágy áll a rendelkezésre a szobában.

Prémium Elegance **** szoba

Foglaljon online!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés