GINOP Plusz-3.2.1-21

Cégünk részt vesz a Széchenyi Terv Plusz pályázaton, melynek célja munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása.

Kedvezményezett neve:  Zemplén – Idegenforgalmi Kft.

Projekt megnevezés: a GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” elnevezésű munkaerőpiaci programban nyújtott támogatás tárgyában

Szerződött támogatás összege: 20.880.000,- Ft.

Képzések részletes bemutatása:

  • Mediációs képzés 28 óra: A mediációs képzés során olyan konfliktuskezelési és kommunikációs technikákat sajátítanak el a résztvevők, amelyek a munkavégzés közben és a hétköznapi élet valamennyi színterén alkalmazhatóak. Megfelelő kérdezéstechnikai ismereteket és tárgyalástechnikai módszereket sajátítanak el a képzésben résztvevők.
  • Konfliktuskezelés 16 óra: Konfliktuskezelés programmodul célja, hogy a résztvevők képesek legyenek felismerni konfliktuskezelés módját és tudják a konfliktusokat a tanultaknak megfelelően alkalmazni, a gyakorlatok feldolgozásával az ”itt és most” –ból az „ott és akkor” -ra fordítani.
  • Stresszkezelés 16 óra: hogy a résztvevők megismerjék a stressz fogalmát, a stressz-modellt, technikáit és a stressz következményeit. Megismerjék a támogatói hálózatuk hatékonyságát.
  • Asszertív kommunikáció 20 óra: A résztvevők képesek legyenek felismerni a személyiségüket, valamint mások személyét és ennek megfelelően tudjanak hatékonyan, asszertíven kommunikálni velük. Megismerik a résztvevők a kommunikáció csapdáit, illetve hogyan tudják ezt elkerülni.
  • A csapatépítés 20 óra: A résztvevők képesek legyenek megismerni önmagukat és csapattársukat. Hatékonyan tudjanak egymással kommunikálni és a felmerülő problémáikat kezelni. Tapasztalják meg a csapatmunka, együttműködés, összhang, csoportszerepek fontosságát.

Képzések tervezett befejezési dátuma: 2024.09.04.


GINOP Plusz-3.2.1-21

Foglaljon online!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés