Tájékoztatás szállodai szolgáltatások felfüggesztéséről - COVID-19
A koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetben 2020. március 21-től határozatlan ideig szállodánk nem fogad vendégeket.

Kedves Vendégeink!


Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a járvány terjedésének lassítására való törekvés, a családok, valamint dolgozóink egészségének védelme érdekében a Hotel Bodrog Wellness**** vezetősége arra a döntésre jutott, hogy 2020. március 21-től határozatlan ideig (előreláthatólag 2020. július 1-ig) a szálloda nem fogad új vendégeket.

Éttermünkben hétköznapokon a napi ebéd menü továbbra is biztosításra kerül. Amennyiben Vendégeink otthonukban szeretnék elfogyasztani az ebédet, készséggel állunk a rendelkezésükre a csomagolásban.

Ezúton szeretnénk felhívni a szíves figyelmüket arra, hogy szállodánk lehetőséget biztosít a foglalások új dátumon történő regisztrálására. Kérjük Önöket, ha tehetik, a lemondás helyett módosítsák az időpontot.

Amennyiben olyan utalvánnyal foglalt, mely a közeljövőben jár le, a hosszabbítás természetesen lehetséges! A hosszabbítás feltételeiről kizárólag az info@hotelbodrog.hu e-mail címen tudunk tájékoztatást nyújtani!

Az e-mailekre a szokásos időrendben: hétfőtől péntekig, 8:00 - 16:00 között válaszolunk.

A megnövekedett e-mail forgalom miatt a válaszadásig szíves türelmüket kérjük!

Bízunk benne, hogy a koronavírus világjárvány Magyarországot érintő fertőzöttségének végezetével a jövőben is megtisztelnek minket bizalmukkal és hamarosan ismét szállodánk vendégei között köszönthetjük Önöket!

Üdvözlettel,

A Hotel Bodrog Wellness**** igazgatósága


Tájékoztatás szállodai szolgáltatások felfüggesztéséről - COVID-19